Bakul Tempahanx

Bakul belian anda kosong!

Set Ekslusif 5 dalam 1

" Kulit muka makin lembut & cerah. Yang Paling seronok kulit tak menggelupas. Pakai bedak jadi smooth jer. Terima kasih kepada produk dari D' Farra " - FARHANIM Kangar, Perlis.

 

'Memang ok sangat produk D'farra. Kulit Eika cantik sekata, segar, tak perlu pakai bedak atau foundation tapi nampak macam pakai bedak. Customer datang beli kereta pun asyik puji jer " - EIKA Kampar, Perak

 

"Memang teruja la. Sabun dan toner memang mengecilkan liang pori. Yang lain saya pakai memang puas hati. Dulu kulit muka saya gatal-gatal. Tapi bila start pakai D'Farra dah tak gatal. Jerawat pun tak naik. Krim malam pun best. Bangun pagi kulit tak berminyak. - NORA Alor Setar

 

" Set Eksklusif D'farra memang betul-betul berkesan. Krim siang memang tip top, tak payah pakai foundation disamping melindungi dari pancaran UV. Krim malam memang best, tona kulit jadi sekata, lebih cerah & kulit muka dah tak berminyak. Sabun pun mantap, lepas cuci muka kulit rasa lembut jer & betul-betul bersih. Toner D'farra betul-betul bagus & dapat mengecilkan pori-pori pada muka yanti. Serum memang cepat merawat jerawat. Jerawat pada muka cepat mengecut. Parut pun dah pudar. Yanti syorkan u all cuba Set Eksklusif D'farra 5 dalam 1. Harga yang berpatutan dan berbaloi " - YANTI Kangar, Perlis

 

" Terima kasih D'farra. Seminggu saya menggunakannya, kulit muka semakin sekata. Yang paling best, langsung tak berlaku pengelupasan berbanding lain-lain produk yang pernah saya guna sebelum ni. Especially toner dan serum. Skin nampak lebih natural berbanding biasa " - FIFIE Kulim, Kedah

 

Utama | Testimoni Eksklusif 1-5 | Testimoni Eksklusif 6-10 | Testimoni Eksklusif 11-15 | Testimoni Eksklusif 16-20 | Testimoni Eksklusif 21-25

Segla kandungan dan paparan adalah hak milik Dfarra.biz. Laman ini dibina oleh Berjayaweb.Com